Stefan KapičićFoto privatna arhiva

Domaća premijera filma „Dedpul i Vulverin“ najavljena je u ponoć, 23. jula, u svim većim bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, a najiščekivaniji blokbaster u svetu u ovoj godini uveliko pobuđuje interesovanje naših fanova, i već broji hiljadu gledalaca koji su rezervisali karte za ovu projekciju.

Kako je saopštio MegaCom Film, distributer ove franšize,  uzbudljivom trećem nastavku o Marvelovom junaku Vejdu Vilsonu ili Dedpulu, u scenario je dodat  još jedan poznati super heroj, kao i u naslov samog filma, Vulverin. „Dedpul i Vulverin“ zajedno na velikom platnu, ujedinjuju se kako bi ispunili misiju spasavanja univerzuma, a već ovekovečeni u tumačenju ovih likova i ovaj put pojavljuju se glumc Rajan Rejnolds i Hju Džekman.

Stefan Kapičić: Film „Dedpul i Vulverin“ spojio je dve moje velike strasti - prema stripu i prema glumi 1
Foto promo MegaCom Film

Neizostavni lik Marvelovog univerzuma i pomenute franšize je i Kolos, poznat po nadljudskoj snazi i izdržljivosti, sa sposobnošću transformacije svog tela u čelik. Kao takav najsnažniji je deo X-Man ekipe, poznat po nepokolebljivoj odanosti prijateljima. Kao i u predhodna dva dela franšize, iz 2016. i 2018. godine, i u ovom nastavku glas mu pozajmljuje naš glumac Stefan Kapičić koji je povodom predstojećeg prikazivanja filma u bioskopima izrazio zadovoljstvo što je deo još jednog nastavka o Dedpulu:

– Prošlo je skoro deset godina otkad sam dobio ulogu Colossusa u filmu „Deadpool“, koja mi je na svojevrstan način obeležila život i otvorila mnoga vrata. Igrajući tu ulogu ostvario se jedan od mojih snova: spojio sam dve svoje velike strasti – prema stripu i prema glumi – rekao je Kapičić, koji od više od dve decenije živi i radi u Americi.

Stefan Kapičić: Film „Dedpul i Vulverin“ spojio je dve moje velike strasti - prema stripu i prema glumi 2
Foto privatna arhiva

– Od samog početka snimanja svakog dela filma sve je bilo izuzetno pozitivno i veoma relaksirano, što se nije promenilo ni na trećem delu. Dolaskom Hju Džekmena u našu Dedpul ekipu dobili smo, osim sjajnog glumca, i povratak Vulverina. Kombinacija Rajan – Hju je definitivno dobitna i na njima se bazira ovaj nastavak, kao što se u prva dva dela najviše baziralo na odnosima Deadpoola i Colossusa – istakao je Stefan Kapičić.

Prva dva filma ostvarila su uspeh i zaradu od skoro dve milijarde dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta, a očekuje se da će treći deo prevazići oba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari