Stiv BušemiFoto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudski glumac Stiv Bušemi zbrinut je od povreda nakon što je udaren pesnicom u lice dok je šetao Njujorkom.

Policijska uprava Njujorka (NYPD) rekla je za CNN da istražuje napad koji se dogodio u sredu i poslednji je u nizu nasumičnih napada u gradu, prenosi N1.

Prošlog meseca, CNN je razgovarao sa šest žena koje su rekle da su udarene po licu niotkuda dok su šetale ulicama Njujorka.

„Stiv Bušemi je napadnut u centru Menhetna, još jedna žrtva nasumičnog čina nasilja u gradu“, rekao je njegov portparol u izjavi za CNN.

U saopštenju se dodaje:

„On je u redu i ceni podršku koju je dobio, iako je neverovatno tužan zbog svega što se dogodilo dok se šetao ulicama Njujorka.“

Prema navodima njujorške policije, policajci su pozvani na lice mesta nešto pre podneva u sredu, 8. maja.

„Po dolasku, policajci su obavešteni da je neidentifikovana osoba udarila 66-godišnjeg muškarca u lice“, navodi se u saopštenju policije.

„Žrtvu su prevezli  u stabilnom stanju radi lečenja u vezi sa modricama, otokom i krvarenjem levog oka“, saopštio je NYPD.

„U ovom trenutku nema hapšenja, a istraga je u toku“, saopštila je policija.

„Pojedinac je opisan kao muškarac tamne puti, koji nosi bejzbol kapu tamne boje, plavu majicu, crne pantalone, bele patike i torbu za knjige“, navodi policija.

Stiv Bušemi se proslavio u filmovima kao što su „Reservoir Dogs“, „The Big Lebowski“ i „Fargo“. Nakon 2000. ostvario je zapažene uloge i na televiziji, i to u serijama „The Sopranos“, „Boardwalk Empire“ i „Horace and Pete“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari