Stiže nastavak hit trilogije, Džeki Čen objavio da se snima „Gas do daske 4" 1Foto: EPA/NINA PROMMER

Dobre vesti za sve fanove Čekija Čena i Krisa Takera, potvrđeno je da će se snimati nastavak hit trilogije Gas do daske 4.

Džeki Čen je otkrio ovu informaciju na festivalu Red Seas i najavio da se sastaje sa rediteljem budućeg ostvarenja. Veruje se da u pitanju nije Bret Ratner, reditelj originalne trilogije, jer nema nove projekte otkako ga je nekoliko žena optužilo za seksualno uznemiravanje.

Prvi Gas do daske je 1998. osvojio bioskopska platna i zacementirao Čena i Takera kao jedan od najvoljenijih filmskih dvojaca, tako da ne čudi što je izrodio dva uspešna nastavka, prvi 2001. i drugi 2007. godine.

Iako se ne zna puno o novom filmu, poznato je da su obojica glumaca veoma raspoložena za njegovo snimanje, ali da scenario još nije završen, odnosno da se i dalje čeka njegova finalna verzija pre početka snimanja.

Kako mnoge franšize doživljavaju svoje nastavke, prednastavke i ributove, ne čudi što je i ova ponovo aktuelizovana, tako da se nadamo da će nastavak doneti isti šarm i neodoljivost kao i prethodna tri filma.

Izvor: Digital Spy

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari