SuccessionFoto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Džesi Armstrong, tvorac serije Succession, odgovorio je na jedno od pitanja koje su fanovi postavljali, odnosno da li je Kendalovo ime podvučeno ili precrtano.

U 4. epizodi finalne sezone serije Succession, pod nazivom Honeymoon States, porodica Roj okuplja se da žali Loganovu smrt i Frenk vadi njegov testament u kome je Kendal Roj proglašen Loganovim naslednikom.

Međutim, jedna linija kreće ispod Kendalovog imena a potom nastavlja preko njega, zbog čega nastaje pitanje da li je Logan hteo da ga podvuče ili precrta.

Armstrong je u Londonu za vikend odgonetnuo ovu dilemu: „Da nešto hoćete da precrtate, ne biste počeli ispod toga, zar ne?“.

Napomenuo je da je on sam napravio tu liniju na papiru i otkrio kako je spremio Metjua Mekfajdena za konačan rasplet situacije u kojo Tom Vombsgans postane sledeći direktor kompanije Vejstar Rojko.

Kraj serije Succession je mnoge iznenadio

„Povremeno sam ga podsećao da uradi verziju scene u kojoj bi on mogao da bude naslednik, a to je bilo još ranije tokom serije. Sve samo da bi prikazao kako je uvlakač koji u pojedinim trenucima može da bude i oštriji.“

Da podsetimo, Tomovo proglašenje za naslednika velike imperije je konačno iznenađenje u seriji u kojoj se očekivalo da će to biti neko od četvoro dece Logana Roja.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari