Sutra izlazi spot za pesmu „Mama ŠČ!" 1Fotografija: Screenshot index.hr

U nedelju 12. marta u centralnom Dnevnik HTV-a premijerno će biti prikazan spot za pesmu „Mama ŠČ!” s kojom će grupa Let 3 predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem izdanju Evrovizije. Zasluge idu hrvatskom reditelju Radislavu Jovanovu Gonzu kojem je ovo, kako sam kaže, samo šlag na tortu nakon svih godina uspešne saradnje i prijateljstva.

„Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Evropi i BBC-ju je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Evrosonga“, izjavio je Radislav Jovanov Gonzo.

Spot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u njemu se pojavljuju Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice. Zoran Prodanović Prlja o spotu kaže: „Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i verujemo da će publika uživati u njemu. Reditelj je naš dugogodišnji saradnik, saborac, velikan hrvatske spotovske produkcije Radislav Jovanov Gonzo, koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je, uz našu pomoć, pošlo za rukom da napravi vrhunski spot“.

Let 3 i njihova Mama ŠČ! na samom su vrhu trendinga na sajtu YouTube gde i dalje čvrsto drže drugu poziciju. Let 3 je preuzeo i radijski etar, a na nacionalnoj listi HR Top 40 već su četiri nedelje na broju 1, dok ih mnogi slušaju i na svim striming platformama. Zauzeli su visoko šesto mesto Billboard top-liste za Hrvatsku.

Izvor: index.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari