Svetlana Ceca Bojković: Nalazimo se u šah mat poziciji

Priče posle karantina

Ostavite komentar


  1. Svetlana Bojković je odlično istakla da smo u Srbiji politički i u svakom drugom smislu sluđeni. To je valjda i cilj političkih elita ne samo u Srbiji nego i u svetu.

  2. Postovanje gospodji Bojkovic i kao glumici i kao promisljenom i pametnom analiticaru sveopsteg stanja i kod nas i u svetu!Naklon!

  3. I ja sam u celu pricu posumnjao kad sam video kako medicinsko osoblje glumi da pada mrtvo.

  4. Divna, velika glumica i vrlo kulturna dama, koja na fin i promišljen način izražava sopstveni stav, bez ijedne uvredljive reči ali istovremeno i beskompromisno.Primer ponašanja obrazovane i odgovorne ličnosti iz kulturnog života.

  5. Niko nam ništa neće dati ukoliko se za to ne izborimo.Decenijama nam se šalje poruka da mi kao drustvo i ne mozemo uspeti.Ovaj politički sistem očigledno da ne moze da donese boljitak i to se već bezbroj puta pokazalo.Oni koji bi ga mogli promeniti bi praktično sekli granu na kojoj sede.Jedini način,mada veoma težak,je formiranje grupa gradjana i udruženja koji će politički delovati mimo postojećih političkih stranaka.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.