-Francuski kulturni centar, Dom omladine Beograda i Renault, za Svetski dan muzike, 21. jun, poklanjaju Beogradu besplatni koncert, koji će na platou ispred FKC u Knez Mihailovoj ulici početi u 17 sati. Nastupaju Grumsovi – ulična muzička predstava (Fra), So Sabi – koncert (Srb) i Kristo Numpubi – koncert (Fra).

-Francuski kulturni centar, Dom omladine Beograda i Renault, za Svetski dan muzike, 21. jun, poklanjaju Beogradu besplatni koncert, koji će na platou ispred FKC u Knez Mihailovoj ulici početi u 17 sati. Nastupaju Grumsovi – ulična muzička predstava (Fra), So Sabi – koncert (Srb) i Kristo Numpubi – koncert (Fra). Pokrovitelj koncerta je grad Beograd – Sekretarijat za kulturu.
-Simfonijski orkestar RTS i solisti nastupaju večeras od 20 sati u sali Beogradske filharmonije.
-ARTLINKOV najperspektivniji mlasi muzički umetnik i otvaranje Treće međunarodne letnje umetničke škole na Svetski dan muzike. Koncert i promocija nagrađenog umetnika, kao i dodela nagrade, večeras od 21 sat u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.
-Svetski dan muzike, 21. jun, biće proslavljen u Nikšiću raznovrsnim programom, koji će početi koncertom polaznika Škole gitare i filmom „Sjaj“ u kafiću „Amići“. U večernjim satima na „Sceni 213“ planiran je koncert Danijela Cerovića, a potom će nastupiti čelisti Igor Perazić i Vladimir Drobnjak. U „Džez klubu“ biće održan koncert Mladene Janjić i Danice Krsmanović, najavio je Nikšićki gitar festival, koji će biti održan od 17. do 25. jula.
-Duo gitara Srđan Bulatović i Darko Nikčević održaće 21. juna sa prijateljima i specijalnim gostima koncert u KIC „Budo Tomović“ u Podgorici, kojim će biti obeležen Svetski dan muzike. Na koncertu su najavljeni i harmonikaš Predrag Janković, udaraljkaš Nikola Vukčević, balerina Sanja Vujović i, kao specijalna gošća, Bilja Krstić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari