Teatrijum: „Cacijev uspomenar" i ostale predstave na repertoaru za ovu nedelju 1Foto: Teatrijum promo

Milan Caci Mihailović izvešće svoju monodramu „Cacijev uspomenar” 27. jula u 21h u pozorištu Teatrijum.

„Cacijev uspomenar” sadrži anegdote sa predstava, proba i iz pozorišnog bifea, koje je tokom godina zapisivao na kutijama od šibica, džepnim kalendarima, salvetama…

U svojim zapisima pominje celu jednu generaciju: Miru Trailović, Zorana Radmilovića, Taška Načića i mnoge druge. Predstava sadrži omaže dramskim velikanima kojih više nema, kao što su Cica Perović, Milutin Butković, Bata Stojković, Muci Draškić, Marina Kolubajeva i drugi…

Teatrijum: „Cacijev uspomenar" i ostale predstave na repertoaru za ovu nedelju 2
Foto: Teatrijum promo

Pored „Cacijevog uspomenara” u pozorištu Teatrijum će se odigrati i predstava „Preteruješ” Mine Ćirić u režiji Milana Cerovića u ponedeljak 22. jula, a u utorak 23. jula će se igrati „Seks, laži i divlje guske” Vudija Alena u režiji Nevene Dimitrijević.

Predstava „Revolucionarni put” Ričarda Jejtsa u režiji Janka Cekića zakazana je za 24. jul, a predstava „Tuk na utuk” po motivima dramskog teksta „Ponoćna provala” u režiji Tatjane Kecman za 25. jul.

Teatrijum: „Cacijev uspomenar" i ostale predstave na repertoaru za ovu nedelju 3
Foto: Teatrijum promo

Na nedeljnom repertoaru su i monodrama „Zlostavljanje” Ive Andrića u režiji Tihomira Stanića 26. jula kao i predstava „Moje biće tvoje” Vesne Stanković u režiji Janka Cekića u nedelju, 28. jula.

Ovog vikenda, odigraće se i dve predstave za decu. U subotu 27. jula „Mali princ” Antoana de Sent Egziperija i u nedelju 28. jula „Poslala me mama” Bojana Ljubenovića.

Teatrijum: „Cacijev uspomenar" i ostale predstave na repertoaru za ovu nedelju 4
Foto: Teatrijum promo

Sve večernje predstave počinju u 21h, dok se predstave za decu izvode vikendom sa početkom u 11 časova.

Karte za večernji program se mogu kupiti preko servisa tickets.rs, kao i na blagajni Teatrijuma (Vuka Karadžića 1) svake večeri od 19 do 21h i vikendom od 10:30 do 12:30h.

Za sve dodatne informacije o repertoaru i o predstavama posetite sajt pozorišta: teatrijum.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari