Tekst Borisa Dežulovića o heroju Tomi Buzovu jedan od najpotresnijih koje sam ikada pročitao: Producent filma „Čovjek koji nije mogao šutjeti“

Ostavite komentar


  1. Gde ste sada veliki Srbi da komentarišete, ili vas je možda malo sramota braće iz Bosne koji su i svoje ubijali u ratu. Setimo se isto velikog heroja Srđana Aleksića, koji je takođe stradao od paravojnih jedinica bosanskih Srba, ne od srpskih paravojnih jedinica kako ste pogrešno napisali u tekstu.

  2. Pa normalno da se dobije nagrada kada su Srbi zli momci.A Dara iz Jasenovca ?Hmmm to nije bitno,lov na zloceste Srbe je uvek otvoren.

  3. Film je propaganda ,a ovaj dogadjaj je je nezapamcen zlocin!Naravno naivna Hrv iskoristi ovaj zlocin da promovise sebe kao postenu,a Srbiju kao zlocjnacku tvorevinu I sve se dogadja bas U vrijeme hiljadite rezolucije o Srebrenici!

  4. У Јасеновцу су стрељани, мучени, касапљени…па изравно …ХРВАТИ !. То су радиле србо-ћетничке брадоње !.

  5. Da li se iko u Hrvatskoj potresao za stotine ubijenih Srba u gradjanskom ratu??? Svoje gradjana su pobili i proterali ,sada snimaju filmove o ,,junastvu“ Hrvata u srpskim zločinima?! Sto ,,šute“ o porodici Zec,zasto ne snime film o tom ,,junastvu “ pa neka Dezulovic pise o tome,dobili bi Oskara sigurno… Bedno.,.

  6. Lorda Zafranović je mislim hrvatski reditelj.Snimio je dosta filmova o zverstvima ustaša. Setimo se samo „Operacije u 26 slika“ i scene masakra nad Srbima! Dosta bre više lupetanja ko je veliki a ko mali Srbin.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.