Televizijska premijera filma “Dnevnik Diane Budisavljević” 22. aprila na RTS-u

Obeležava se sećanje na proboj zatvorenika iz Jasenovca 

Ostavite komentar


  1. Ne znam , da li cu imati hrabrosti da gledam film/Jaoj

  2. Plakala sam…ljudi rade strasne stvari u ime nekakve „ideologije“!
    Bojim se da smo slabi djaci, ako je istorija uciteljica zivota !
    Pa evo I u ovim danima…opet se delimo, vlasti nas huskaju ! Mozemo li se tome odupreti? Mozemo ! Pitanje je da li HOCEMO ? ? ?

  3. Imam utisak da se gospodja u filmu, koja komentarise, jos uvek plasi. Kaze „Rodio si se kao pravoslavac, tako prezivljavao i zog toga morao da platis“. Nema tu ponosa kad ojasnjavas da si slucajem rodjenja, pravoslavac. Kazes valjda otprilike „Ja sam Srpkinja, ja sam pravoslavac i zog toga sam morala da platim. Ne zameram, samo primecujem. Znam da jos uvek ima dobar deo Srba koji su ostali u Hrvatskoj koji imaju potrebu da se pravdaju sto su Srbi i kojima su Srbi iz Srbije krivi za sve neprijatnosti koje imaju ili su imali. Hrabrost je Diana Budisavljevic.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.