terminator zeroFoto: Youtube printscreen/Netflix

Na Netfliks će krajem avgusta doći Terminator Zero, nova anime serija koja postavlja pitanje „Da li je čovečanstvo vredno spasavanja?“.

Terminator Zero dobio je i punokrvni trejer u kome videmo naučnika Malkoma Lija i njegovu decu kako se suočavaju sa apokalipsom, pre nego što dođe putnik kroz vreme.

Naravno, u pitanju je žena iz budućnosti, tačnije iz 2022. godine, koji se vraća u 1997 kako bi sprečio veštačku inteligenciju Skynet da okonča čovečanstvo.

Glasove likovima pozajmljuju Andre Holand, Timoti Olifant, Rozario Doson, En Daud i Sonoja Mizuno, a animacija deluje zaista impresivno.

Zvaničan opis serije Terminator Zero:

Uhvaćena između budućnosti i prošlosti, jedna vojnikinja poslata je kroz vreme da promeni sudbinu čovečanstva. Pronalazi naučnika koji radi na novom sistemu veštačke inteligencije koji treba da se takmiči sa napadom Skynet-a. Dok ok istražuje moralne implikacije svojih dela, juri ga ubica iz budućnosti.

Terminator Zero je 10 deo ove čuvene franšize, koja do sada obuhvata šest filmova, igranu seriju The Sarah Connor Chronicles i dve neuspešne striming serije.

Ovaj anime imaće 8 epizoda, a na Netfliks dolazi premijerno 29. avgusta.

Izvor: Indiewire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari