the boysFoto: Amazon / Everett / Profimedia

Serija The Boys došla je do finala četvrte sezone, ali se pre njenog emitovanja pojavljuje upozorenje koje ima veze sa atentatom na Donalda Trampa.

Ova epizoda serije The Boys dostupna je od sinoć, a Amazon Prime Video objavio je da su bilo kakve sličnosti između epizode i događaja iz Pensilvanije slučajni.

„Finale sezone serije The Boys sadrži scene izmišljenog političkog nasilja, što može da uznemiri neke gledaoce, naročito kada se uzme u obzir ranjavanje i gubitak života tokom atentata na bivšeg predsednika Trampa“, stoji na Instagramu Amazona.

The Boys je izmišljena serija koja je snimljena 2023. i bilo koja scena ili zaplet koji su slični sa stvarnim događajima su takvi slučajno i nenamerno. Amazon, Sony Pictures i producenti serije protive se, u najjačem smislu, bilo kakvom stvarnom nasilju“, piše u nastavku objave.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE BOYS (@theboystv)

I naziv same epizode promenjen je nakon pucanja na Donalda Trampa, tokom koga mu je metak probušio desno uvo.

Ona je prvobitno trebalo da se zove Assassination Run, a sada je Season Four Finale. Na početku emitovanja stoji i kratko upozorenje na sadržaj.

Serija The Boys zasnovana je na istoimenom grafičkom romanu Garta Enisa i Darika Robertsona, a tvorac serije je Erik Kripke.

Pokazala se kao jedan od najvećih Amazonovih hitova i četvrta sezona je, osim velike gledanosti, donela nastavak političkih događaja koji kao da se prepliću sa stvarnim dešavanjima.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari