Tihomir Tika Stanić za Danas: Vlast više sebe blati nego glumce koji su njihova meta

Ostavite komentar


  1. Oprostite gospodo,ali za mene je prilicno porazavajuce da ste strasan dogadjaj gurnuli u stranu i na scenu je stupila strasna i sve prisutna ugrozenost glumaca.Iskreno,mozda sam neobavestena ali ne znam da je neki glumac uhapsen,sikaniran zato sto je izneo svoje misljenje Ovi sto se najvise bune najvise snimaju.Tu se ne osporava pravo da imaju ilin iznesu svoje misljenje,sto bogami obrnuto je malo sporno.Eto ,neka podrze pravo svakoga da kaze svoje misljenje a ne ono koje je in,jer su oni kulturna elita.I da , ne mogu prihvatiti da subugrozeniji od Stbabna zKosovu,ali xa to ih nije briga.I da znate nisam bot,sendvicar samo pokusavam ,po meni,realno da sagledam cinjenice.

  2. Onako nesto da kaze sta ga briga stalno snima pa mu lose. Glumacka borba protiv vetrenjaca.

  3. Ovom nista nije dobro, nervira me svima dobro, snimaju a najgore od toga je sto su svi ti dodjosi se snasli primili ih kao najmilije stabim fali .kad im covek ljudski kaze pa sto si dolazio kad ti ne valja. Meni kad ne bi valjalo ja bi otisao nasao bolje ali nema bolje ovakva muzare nema tiko idi i bez tebe cemo i dalje snimati i glumiti niko te nije prozivao naravno pre mene al je to cista istina.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.