Timoti Šalame u ulozi Boba Dilana u biografskom filmu o poznatom kantautoruFoto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Studio „Searchlight pictures“ objavio prvi trejler za svoj predstojeći film „A Complete Unknown“, u kome Timoti Šalame tumači slavnog folk i rok muzičara Boba Dilana.

Radnja filma dešava se na početku Dilanove karijere, kada je tada mladi muzičar stigao u Njujork i za relativno kratko vreme ostvario uspeh na lokalnoj, a kasnije i na nacionalnoj i međunarodnoj sceni.

U trejleru možemo da vidimo Edvarda Nortona u ulozi kantautora Pita Sigera kako publici predstavlja mladog Dilana, pre nego što ovaj zasvira jedan od svojih prvih hitova, pesmu „A Hard Rain’s A-Gonna Fall“.

Film „A Complete Unknown“, režirao je Džejms Mengold, po scenariju koji je napisao zajedno sa Džejom Koksom.

Uloge u filmu igraju Timoti Šalame, Monika Barbaro, El Fening, Edvard Norton, Bojd Holbruk, Pi Džej Birn i Skot Mekneri.

Još uvek nije poznat tačan datum premijere biografskog filma o Bobu Dilanu, ali prema zvaničnim informacijama, on stiže na repertoar svetskih bioskopa u decembru, prenosi sajt „People“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari