Tom Henks igra u filmskoj adaptaciji bestselera Fredrika Bakmana 1Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Nakon zapaženih uloga u ovogodišnjim filmovima „Elvis“ i „Pinokio“, Toma Henksa ćemo za nekoliko meseci ponovo gledati na velikom platnu. Njegov sledeći film, pod nazivom „Čovek po imenu Oto“, imaće svoju premijeru 13. januara naredne godine.

U pitanju je adaptacija romana „Čovek po imenu Uve“ švedskog pisca Fredrika Bakmana. Henks u filmu igra junaka iz naslova, mrzovoljnog 60-godišnjaka koji uživa da nipodaštava komšije i sve druge koji po njemu rade stvari pogrešno, što su u suštini svi ljudi s kojima uđe u kontakt. Međutim, Otov imidž namćora krije saosećajnog čoveka, koji otkriva svoje pravo lice nakon što sklopi prijateljstvo sa Marisol, njegovom novom susetkom koja je stigla u kraj sa svojom porodicom.

Osim Henksa, u filmu igraju i Marijana Trevinjo, Rejčel Keler, Kameron Briton i Manuel Garsija-Rulfo. Marijana Trevinjo je meksička pozorišna i filmska glumica koja se pojavila u brojnim meksičkim filmovima, a nedavno je glumila u Netfliksovoj seriji „Once Upon a Time… But Not Anymore“. Rejčel Keler je glumila u nekoliko hvaljenih serija kao što su „Fargo“ i „Legion“, a ove godine smo mogli da je vidimo u seriji „Tokyo Vice“. Kameron Briton se proslavio ulogom serijskog ubice Edmunda Kempera u seriji „Mindhunter“, a takođe je igrao u hit serijama kao što su „Barry“, „The Umbrella Academy“ i „Shrill“. Manuel Garsija-Rulfo je nedavno glumio u Netfliksovoj seriji „The Lincoln Lawyer“, a pre toga je imao uloge popularnim filmovima kao što su „Sicario: Day of the Soldado“, „Murder on the Orient Express“ i „The Magnificent Seven“.

Film „Čovek po imenu Oto” režirao je Mark Forster po scenariju Dejvida Megija. Trejler ove komedije sa elementima drame možete pogledati u produžetku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari