Odbili da finansiraju film o Tomi Buzovu, a promovisali knjigu jednog od najvećih ratnih zločinaca na Balkanu

Ostavite komentar


  1. Ratni zločin je zločin za koji se odgovara i tu nema spora .Ja da se pitam svakog KAKO je ubijao TAKO bi i završio.E sad jel vi to pričate da su Srbi samo ubijali ili ste u formi Zapada da budu samo jedni krivci a oni čisti.Eto vama je Zapad pomogao da rasturiti Jugoslaviju i krivi vam Srbi .Zapad gurnuo Ukrajini u rat da ginu budale kao što smo mi bili pa im krivci Rusi .E sad će Zapad da izazove Svetski rat pa će za njih da ratuju EU i sateliti kao što su Crna gora ,BiH…..A

  2. Trebalo bi da svaka zemlja piše o svojim zločincima bizgovima. Tek tada ćemo moći jedni drugima u oči da pogledamo i pokušamo da budemo dobre komšije.

  3. Da li to Jutarnji i Hrvati pokusavaju da izigravaju neke moralne gromade?

  4. Kako se niko ne seti da napravi film o porodici Zec u Zagrebu. A i da se neko i setio to ovaj list zasigurno nebi preneo jer on ima specijalne zadatke.

  5. Nebojša je mogao napraviti mnogo filmova o zločinima koje su Hrvati radili. Ali eto baš za ovaj je dobio ekspresno nagradu.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.