Traži se investitor za novi muzej “Nikola Tesla”

Ostavite komentar


  1. Ko li gura ove lude ideje. Pa Mihajlovićka je sa svojim šefom rešila da posmrtne ostake Nikole Tesle sahrani. Izgleda d a ta ideja stoji iza ovih trošadžija i graditelja spomenika po Beogradu u vreme kada penzioneri nemaju šta da jedu.

  2. Nemaju druga posla nego samo presipaju iz supljeg u prazno. Ima li ministarka Mihajlovic uopste osecaj za tradiciju. Pa u postojecoj zgradi je muzej vec vise od pola veka i bio sam sa strancima, vrlo dobro funkcionise. Pa moramo li mi Srbi uvek da radimo nepotrebno? Gde je metro – kakva selidba muzeja?

  3. Zašto narodu jednom ne objavite (komentar koji sam na ovaj post već napisao) da je zgrada restitucijom vraćena pravom vlasniku koji nije voljan da se u njegovoj kući i dalje nalazi muzej. Bolje je na vreme premestiti muzej nego da se eksponati nađu na ulici. A što se tiče urne sa pepelom Nikole Tesle mesto joj je u porti ili kripti Hrama Svetog Save.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.