Dve nagrade za Bjelogrlićev novi film „Čuvari formule“ u Lokarnu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. А ја мислио да је тамо отишао “ велики“ Гага Антонијевић,Вучићев режисер “ светског гласа“ .Али не он је
    остао овде да припрема нови провокацију,по налогу господара.

  2. Bravo za Bleju. Bjelogrlić je zaista kreativan producent. Kao reditelj je profi, ništa originalno ali radi, ali kao producent izuzetno dobro zna da prepozna priču, uvek je usafta u blago romansirani a široj publici prijemčiviji sos, i od glumaca dobija maksimum. Nije to ni za poređenje sa onim što je radio Kadijević u gotovo televiizijskoj produkciji, pa još po zavejanim čukama Srbije, čak i u pohabanim tematskim ravnima poput WW2 u Srbiji tipa Praznik, Pohod, ali ni kinematografija dnes nije kao onda. Cenim, mada sam blago totalitarno ultranekompetentan.

  3. Ми филм зовемо домаћи ‘Мрак’ филм један! Свако има право на своје мишљење.

  4. Iskrene čestitke, očito g. Bjelogrlić, naš Bjela, ima talenat, harizmu i hrabrost. Održati se tolike decenije, svaki posao bolji od prethodnog, to mogu samo izuzetni.

  5. Preporučujem knjigu da svi pročitate, fenomenalna, nisam mogao suze zadržati, čekam film da odgledam, da vidim da li je Bjela uspeo preneti te emocije.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.