megdanFoto: Promo

Film “Megdan: Između vode i vatre” osvojio je čak dve nagrade na prestižnom italijanskom filmskom festivalu Iskija global fest u Napulju, i to nagrada Zvezda u usponu pripala je glumcu Viktoru Saviću, dok je producent i scenarista Aleksa Balašević primio nagradu za najbolji debitantski film na festivalu.

Velikom interesovanju za ovaj film doprinela je i vest da je jedna od najvećih muzičkih zvezda Sting prisustvovao premijeri i uputio reči pohvale producentima.

Trijumf filma "Megdan" na festivalu u Napulju 1
Foto: Promo

Film “Megdan: Između vode i vatre” je uzbudljiva sportska drama koja prati život čuvara u noćnom klubu koji je na kraju svoje sportske karijere, ali ima i moralni dug iz prošlosti koji dolazi na naplatu. Ovo je priča o grupi momaka koji moraju da biraju između vode i vatre, ali žele da zadrže oboje.

Glumačku podelu ove filmske priče čine Viktor Savić, Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bechte, Gennadiy Boyarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Trijumf filma "Megdan" na festivalu u Napulju 2
Foto: Promo

Autorska ekipa koja potpisuje ovaj film su reditelj Todor Čapkanov, autori scenarija su Aleksa Balašević, Jelena Balašević i Gvozden Đurić, za muziku je bio zadužen Dirk Brosse, producenti su Aleksa Balašević i Sergiu Pascaru, izvršni producent je Miljan Davidović, a za postprodukciju je bio zadužen Bohos Topakbashian.

Svečana beogradska premijera zakazana je za septembar u Sava Centru, a distribucija filma je poverena Art Visti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari