Umetnici i javne ličnosti uz slobodnu Nušićijadu

Ostavite komentar


  1. А коме да се смеју и исмевају по Ивањици? Па колико тих ослободилаца треба да прође да се „солободи“ Ивањица и од ослободилаца и од Нушићијаде. Ивањеица је класични пример уништења Српског народа од стране окупатора после другог светског рата који је отимајући поља и долине од староседелаца који су вековима крчићи шуму да направе пља, не само уништио плодна поља него је лажном индустријализацијом довукао вишак радне снаге са околних брда те је пропала пољопривреда пропала лажна индусиријализација а Ивањичка општина има мање становника него 1948. После свих „трустова мозгова“ који су се измењали од 1944-данас. Чему би хтели да се смеју уметници а чему пар преосталих Ивањичана и гомила окупатора црвене црне и шуте боје који мењају дресове али антиСрпску политику никако. Хумор и сатира су забава уметника пуних стомака

  2. Neki umetnici i neke javne ličnosti. Pitanje svih pitanja je šta misli Nenad Jezdić? Uostalom, i N1 je u jutarnji program doveo neku drugu Nušićijadu!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.