Umrežavanje

Ostavite komentar


  1. I evo! Pozorišni kritičar lista Danas je režirao svoju predstavu. Nije mu prva a nadam se ni poslednja. Ipak, zar mislite da je u redu da jedna osoba bude i u grupi koja stvara predstave i u grupi koja te predstave kritikuje tj. procenjuje? Ja mislim da nije u redu. Pogotovo da, kada on napravi predstavu, kritičar bude obavezno njegov prijatelj koji redovno o njegovim predstavama piše hvalospeve. Pretpostavljam da nećete objaviti moj komentar, ali možda možete da mi učinite uslugu i da ovo date g. Pakoviću da pročita ili urednku lista.

    1. Da li predlažete da se Pakoviću zabrani režiranje jer piše u Danasu, ili da mu se zabrani njegovo promišljeno pisanje zato što povremeno i režira? Da li imate pouzdanu informaciju da su Paković i Cvetković prijatelji, ili samo nagađate?Nisu prijatelji, ali mogli su biti, mogli su zajedno studirati… Dakle, polazite od toga da je sasvim prirodno biti ličan, da je to svakome prirodno?

    2. Pa, problem je, g-đo Glumice, što se Goran i Zlatko gotovo i ne poznaju!…

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.