Uskoro stiže prva interaktivna romantična komedija u kojoj vi odlučujete umesto glavne junakinje 1Foto: YouTube printscreen/Netflix

 

Ukoliko ste nekad požeželi da možete da donosite odluke umesto likova u romantičnoj komediji, uskoro ćete to i moći, sa prvim interaktivnim ostvarenjem Choose Love.

U pitanju je romantični film koji dolazi na Netfliks krajem ovog meseca i koji će gledaocima omogućiti da izaberu put kojim će ići likovi na ekranu.

Netfliks je već imao sličan eksperiment 2018. godine, kada je epizoda serije Black Mirror pod nazivom Bandersnatch omogućavala ljudima da prožive interaktivni triler sa likovima na ekranu.

To je donekle ponovljeno sa naslovima Cat Burglar i Headspace: Unwind Your Mind, a sada su Stjuard Mekdonald i Džosan Mekgibon angažovani na romantične teme.

Choose Love prati Kami Konvej koja naizgled ima savršen posao i savršenog dečka, ali tada počinje da se pita da li je to pravi put, da li nešto propušta i da li treba nešto da promeni.

Kako se ona suočava sa gomilom izbora, od najsitnijih do najvažnijih, gledaoci će joj pomoći da odluči, što može dovesti do puno različitih završetaka.

Ovaj interaktivni film stiže na Netfliks 31. avgusta.

Izvor: Stylist

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari