Uspešno završen humanitarni muzički karavan „Sa Mozzartom na krilima muzike“

Pijanista Stefan Đoković nastupao u 12 gradova širom zemlje uz podršku Fondacije Mozzart

Ostavite komentar


  1. Tamara Vučić, kladionic. Ekipa na okupu. Isti kalibar: peru se navodno humanitarnim aktivnostima, a do bogatstva su došli uništavanjem ljudi i porodica. Najveći prezir osećam kad vidim ovakve naslove i rado ću ostaviti slične komentare.

  2. Umesto da se otvaraju kulturni centri, klubovi i tematske igraonice sa edukativnim sadrzajima za decu i omladinu, kockarnice su na svakom koraku, jos su sada prerasli u ugledne humanitarce. Hajde da se kockamo, mozda „pobedimo“. „Institucije“ koje nude kockanje, a to valjda bese porok, toliko su preovladale da ih reklamiramo i hvalimo kao primer vrline i dobrocinstva. Jadna nasa Srbija.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.