Večeras koncert Vladana Vučkovića Paje i „Spiritus Movens“ benda u Negotinu 1Foto: Opština Negotin

Dom kulture „Stevan Mokranjac“ priređuje koncert vrsnog kompozitora, gitariste i aranžera Vladana Vučkovića Paje i njegovog „Spiritus Movens“ benda. Na večerašnjem koncertu u Negotinu, Vladan Vučković Paja predstaviće svoj program instrumentalne muzike.

U prvom delu koncerta biće zastupljene autorske kompozicije u fusion formi, a potom će uslediti i muzički osvrt na gitariste sa ovih prostora, koji su uticali na Vadana Vučkovića. U finalu koncerta, u etno bloku, Vladan Vučković Paja, predstaviće čarobne zvuke muzike iz istočne Srbije u svom tumačenju, najavljuju organizatori iz negotinskog Doma kulture.

Na sceni Doma kulture u Negotinu Vučković će nastupiti uz podršku tročlanog „Spiritus Movens “ banda. Vladan Vučković Paja je stalni član pratećeg orkestra Zdravka Čolića, dugogodišnji član pratećeg benda Кikija Lesendrića – „Piloti“ i pridruženi član Beogradske filharmonije i Novosadskog Big Banda.

Nastupio je na više od 500 koncerata u Srbiji, regionu, EU, SAD, Кanadi, Australiji, Rusiji, UAE – pred stotinama hiljada posetilaca, a koncert u Negotinu počinje večeras u 20 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari