Više nema nade: Porodica Toma Sajzmora donosi odluku o isključivanju s aparata 1Foto: EPA/PAUL BUCK

Nema nade za oporavak Toma Sajzmora nakon aneurizme mozga, rekla je njegova porodica, piše The Guardian i prenosi Index.hr.

Potvrdili su da će uskoro morati da donesu odluku o isključivanju s aparata. Šezdeset i jednogodišnji glumac se nalazi u komi na delu intenzivne nege medicinskog centra Providence Saint Joseph u Los Anđelesu, od njegove hospitalizacije 18. februara.

„Danas su lekari obavestili njegovu porodicu da više nema nade i preporučili odluku o kraju života. Porodica sada odlučuje o kraju života, a više o odluci biće poznato u sredu“, objavio je Sajzmorev predstavnik Čarls Lago.

„Molimo privatnost za njegovu porodicu tokom ovih teških vremena. Porodica se zahvaljuje na stotinama poruka podrške i molitvi koje je primila. Ovo je bilo teško razdoblje za njih“, dodao je.

Sajzmor, koji je glumio u filmovima kao što su Saving Private Ryan, Heat i Black Hawk Down, pronađen je bez svesti u svom domu u L.A.-u 18. februara oko 2 sata ujutro, nakon što je kolabirao nakon moždanog udara, podseća Index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari