Vladimir Đukanović: Izvinjavam se svakom glumcu, nije bila namera da se vodi kampanja

Ostavite komentar


  1. Ma jok! A na kraju krajeva treba glumci vama da se izvine zbog što ste ih vređali kao i narod! Nedaj bože gde živimo u belu lađu!

  2. Jeste bila namera da bi se uplasili i drugi, ali posto je dara prevrsila meru sada morate da peglate javno mnjenje

  3. „Glumci, opet, da budu iskreni i da ponekad pređu preko svojih sujeta, pa da priznaju da su pod vlašću, koju baš ne vole toliko, ipak, najviše radili i uspevali da zarade“, istakao je Đukanović. Da li to znaci da moraju da cute i da ako je njima dobro moraju da cute sto drugima nije dobro?

  4. Radikali, prestanite sa providnim kameleonstvom. Niko više ne veruje u vaše podmetačine i laži, naročito kada potajno širite nasilje i mržnju, a javno se izjašnjavate protiv toga. već i vaši prevareni glasači znaju koliko ste neiskreni.

  5. …ali ste je vodili i to na vaš primitivni način poslednjih primitivčina, što i jeste, i to svi, od tvog gazde pa do tebe.

  6. Majstore,ne samo glumcima,trebalo bi da se izviniš svim građanima Srbije!!!

  7. Đukanoviću,da li vi naprednjaci imate obraz,prospekte salve uvreda po glumcima i sada se izvinjavaš ti u ime svojih lajavaca.
    Pa tražiš od glumaca da imaju respekt jer ih plaća država a država jednako Vučić ,hoćeš reći Vučić ih plaća.
    Ne Đukanoviću i tebe i Vučića i glumce plaća narod svi poreski obveznici .trebalo bi da znaš kao pravnik država je narod i teritorija a ne vi iz SNS .vas iz SNS narod plaća da sprovodite zakone a ne da ih gazite kao što radite.

  8. Ali ipak treba da znaju da ih vlast placa i ima da budu poslusni i bez nekog slobodnog razmisljanja.Znaci mogu oni slobodno da misle ali ne naglas.Dogorelo do noktiju pa su
    „Vladajuci „usporili sa veslanjem.A sto se tice Djukanovica ovo nije bilo izvinjenje vec neka vrsta prebacivanje glumcima.

  9. Lepo od Djukanovica,ali zasto nesto nerece i za AV,izvinjava se u ime kolega poslanika a oni se samo trude da oponasaju vodju koji je nenadmasan u uvredama neistomisljenika bilo da su opozicija ili obicni gradjani nedaj boze intelektualci.

  10. Đukanoviću kakav tvoj tviter,kad u skupštini napadate sve redom ne birate reči sram vas bilo.

  11. Ovo izvinjenje nije izvinjenje. Dakle početak kao da je hteo se izvini, a onda opet „vučićevska“ retorika i potpuno neprimereno tumačenje situacije.

  12. Manipulativno i licemerno. Hoce da nas farba ko lutriju Srbije. Nece moci.

  13. Je li to to Vule prekomandovao nazadnjeg veznog. Brzo napreduješ prema štoperu.

  14. Ako nastaviš sa fol izvinjenjima od kojih pristojnim ljudima redovno pripadne muka, kao i sa drugim tvojim profitabilnim aktivnostima, moraćeš vrlo uskoro da pronadješ jako dobrog advokata. Živela slobodna Srbija, živela Srbija bez nasilja, bez marihuane i kokaina!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.