Vodič kroz Beer Fest: Kako će izgledati, ko nastupa, kako stići i ostale važne informacije

Ostavite komentar


  1. Samo jedno pitanje, gde da se iseli nas par stotina hiljada koji nekoliko noći nećemo moći da spavamo? Hoće li nam grad refundirati troškove smeštaja van grada. I da li bi neko želeo da ga operiše neispavani doktor, vozi neispavani vizač…ili…ili…

  2. Promena u nedelju, Konstrakta nastupa ranije, a u njen termin je ubačen Sunshine. E-play se ne menja.

  3. Mislim da bi bio red da se Beer fest vec jednom iseli sa Usca. Maltretirani gradjani, skupimo se da tuzimo grad Beograd, sta mene briga sto grad ima prihode od toga kada mi ne mozemo nocu da se odmorimo, jer neko odlucuje u moje gde ce se festival odrzati.

  4. Katastrofa… unistili su beer fest ove godine… aplikacija nije radila pa nisi mogao da kupis pivo, redovi za konzumacije nenormalni a pritom ni kartica nije bilo da se kupi… ne razumem sta im je bio cilj… samo su iziritirali ljude

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.