Vojvođanski bluz bend tri puta za publiku u Novom Sadu 1Foto: VBB

Poznati novosadski bend “Vojvođanski Blues Band” publika ima priliku da sluša i večeras i sutra, i u utorak, 14. septembra.

Večeras će, zajedno sa bendom “Crazy Old Horses” kao gostima na njihovom koncertu svirati u klubu “Dandy” u hotelu “Park” (Novosadskog sajma 35).

Koncert počinje u 22 sata, a ulaznice koštaju 300 dinara i sav prihod ide izvođačima, što svakako mnogo znači nakon pauze od godinu i po dana proteklih bez javnih nastupa i publike.

Uz umetnost, muziku i stihove, sutra, u subotu, 11. septembra, od 13 časova, šetači se imati priliku da na šetalištu Petrovaradinske tvrđave vidi stvaralaštvo 20 mladih slikara polaznika likovne škole “Dačevac” iz Vršca, koji će svoje slikarsko umeće predstaviti Novosađanima, uz raznolik muzički program sa “Open Mick Stage-a”.

Muzički program počinje od 16 časova, a nastupaće nova zvezda novosadskog repa Matias Hill, Flow Band, Apsolutno romantično, Mina Boškan-Stand-Up, Vojvođanski bluz bend i svi ostali koji žele da se oprobaju na OPEN MIC pozornici.

Ovaj događaj organizuje “Studio kreativne industrije” Jovana Boba, dakle, sve se dešava ispred ateljea koji se nalazi u Dugoj kasarni, na glavnom šetalištu Petrovaradinske tvrđave sa pogledom na Novi Sad.

Ulaz je slobodan.

I treći put u narednim danima, Vojvođanski bluz bend održaće koncert u Kulturnoj stanici “Svilara” na Podbari (Đorđa Rajkovića 16), u okviru nedelje izvođačke umetnosti Kaleidoskopa kulture.

Ovaj koncert počinje u 20 sati. Popularni bend već decenijama je nezaobilazan deo vojvođanske bluz, džez i rok scene.

U različitim inkarnacijama sa publikom su od davne 1968. godine.

Nakon devetogodišnje pauze, bend se 2017. godine ponovo okupio, a ovog septembra nastupiće na nekoliko koncerata što će svakako obradovati novosadsku publiku kojoj nikada dosta njihovih hitova: “Na oblaku plovim draga”, “Vreme je za Novi Sad”, “Šećeru moj” i drugim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari