Vučić se sastaje sa Monikom Beluči

Ostavite komentar


  1. Monika ,ne treba ti takva fleka u karijeri…a i Kusta spaja babe i žabe…Ne znam ko je ovo zamislio,al da je upskao i zaglupio-maximalno…!!!Kakve veze ima Premijer i njegovo "primanje"lepotica i glumica!?!?Dačić peva!?!? glumcima,ovaj ih prima i slika se(kad će sa Monikom,ako neće sd)…Estradne ličnost koje se bahate sve više…i prave se loodi…što im ide -odlično!

  2. Sta sve nece covek uraditi zarad vlasti.Kultura na najnizem nivou,glumci u pozoristima totalno degradirani od strane vlasti a onda jedan Kusturica uprilicava sastanak premijeru sa njegovom omiljenom glumicom.Tog istog Vucica nikad nismo videli na premijerama nasih domacih filmova ili u pozoristu.Kako je u Srbiji sve licemerna igra!!!

  3. Emir je snimio "na mlečnom putu".Vučić upravo radi na projektu za Srpski narod i zvaće se "Na večnom putu"Ako on i sada pobedi na izborima onda će ovo malo mladih pametnih u bežaniju srećnim putem a mi matori na večni put.I za neku godinu o Srbiji će se pričati kao o Kartagini.

  4. Prelepa i šarmantna glumica. Zavidim premijeru na ovom prijemu Monike Beluči.

  5. Filmska umetnost je važan deo naših života, unosi radost, lepotu , u naše živote. Poved je lep, premijer će ugostiti poznatr umetnike. Time pokazujemo koliko cenimo ono što rade.

  6. Odlicna reklama za FEST i Srbiju.Podrska Kusturici za njegov doprinos iz oblasti kulture u Srbiji.

  7. Prelepa zena. Odise gracioznoscu i nekom toplinom. Nije je dzaba Kusturica doveo u Mokru Goru.

  8. За ово трошење пензионерских -10%,на Западу нико није чуо нити поменуо!Кустуричине идеје су тражене, као ова прецвала висиба!

Ostavite komentar


Kultura

INTERVJU Nenad Pavlović: Država svesno podstiče neobrazovanje, bahatost, veličanje agresije i bezobrazluka 8

INTERVJU Nenad Pavlović: Država svesno podstiče neobrazovanje, bahatost, veličanje agresije i bezobrazluka

Posle prvog igranog filma "Trag divljači", koje se bazira na nekoliko književnih dela Živojina Žike Pavlovića (na ediciji od deset knjiga, među kojima su "Zid smrti" i "Lapot" za koje je 1985. i 1992. dobio Ninovu nagradu za roman godine), njegov sin, reditelj Nenad Pavlović, nedavno je završio snimanje nove filmske priče "Izlet", po istoimenom romanu Miće Popovića, čuvenog slikara, filmskog reditelja i književnika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.