Vučić u crno beloj tehnici i koloru

Otvorena izložba karikatura Predraga Koraksića Coraxa u Dorćol platz-u

Ostavite komentar


  1. Koraks je oduvek bio dovitljiv, a ovo je samo dokaz da se umetnicke slobode mogu izrazavati.

  2. Ma seve izlože su naravno dobrodošle samo dok su protiv Vučića. U suprotnom bi one bile predstavljene kao čin nekakvog izmišljenog terora.

  3. Ma ismejavajte koliko hoete, ali svi znamo u kojoj je teškoj situaciji našao Vučić.Ovo je zaista sramota da svaku situaciju koriste za ismejavanje.

  4. Ovo je prava slika naseg Premojera.On zna da se sali na tudj racun ,i isto tako i na svoj racun.

  5. Kaze opozicija nema demokratije ma gde ima jos u svetu da se ovako premijer predstavlja na izlozbama i da za to ne snosi niko odgovornost

  6. Izjedancavati danasnju Srbiju i Srbiju devedesetih je zlonamerno i suludo, cak i za Coraxa.

  7. Zahvaljujem vam na obavestenju o ovoj, veoma interesantnoj izlozbi karikatura, i kolioko veceras cu gledati da je posetim.Kako rece autor karikatura, G-din Koraksić, citiram „svakog dana se kotrlja neverovatna količina gluposti ispred naših očiju i problem je samo da izaberete najgluplju stvar, pa da je komentarišete“
    U danasnje vreme narod se politizirao, svi prate politiku i desavanja na domacoj politickoj sceni, pa su politicari i njihovi gafovi najveca inspiracija karikaturistima.Interesantno je pogledati karikature iz 90 tih god proslog veka u crno beloj tehnici kao i najnovije u koloru.

  8. Jedna od najvećih gluposti koja se u poslednje vreme dešava jeste šetnja "ne davimo Beograd" i ne vidim nigde tu karikaruru.

  9. Ne znam zašto su umetncii zaslepljeni likom i delom Vučića, ili su politički motivisani ili imaju lični problem.

  10. Ismevali ili ne, nisam sigurna da li i koliko to, konkretno Vucica, potresa. Rekla bih da ima covek pametnija i preca posla.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.