Vukosavljević: Građani zaslužuju izvinjenje zbog muzeja

Ostavite komentar


  1. Opozicija je duzna da gradjanima Srbije uputi izvinjenje zbog nesposobnosti da ponovo otvori muzej.

  2. Deca koja su se rodila kada je muzej zatvoren od septembra kreću u srednju školu. Jedva čelam da obiđem ovaj muzej po prvi put.

  3. Nisu oni krivi što su imali neodgovornu vlast, sad je sve bolje i to se primećuje.

  4. Kad prethodne vlasti nisu marile za kulturu i muzeje, zato je njihova obnova toliko i trajala. Verovatno nema stvari za krađu pa zato nisu ni marili.

  5. Pa sigurno kada pare bacate Dodiku i Duricu za podobne bosancerose i kosovare… Onda nema dovoljno para za Narodni Muzej…

    1. Broj botova koji su kliknuli govori u prilog tome koliko je ovaj komentar tačan. Bravo!

  6. Građani zaslužuju i da neko krivično odgovara za bačene milione evra na ranije, neuspele, „rekonstrukcije“, gubitak prihoda od karata za 15 godina i uskraćenost da vide blago Muzeja za isti period!

Ostavite komentar


Kultura

Anica Dobra: Dobro je biti u miru, ali je dosadno 8

Anica Dobra: Dobro je biti u miru, ali je dosadno

"Ja sam ekstrovertni introvert, ili introvertni ekstrovert", rekla je između ostalog Anica Dobra i ovogodišnja dobitnica nagrade Aleksandar Lifka na Palićkoj terasi gde je bio upriličen razgovor sa njom i publikom, dakle, retka situacija , da se nešto više dozna o ovoj glumici koja je u poslednjih dve decenije dala svega nekoliko intervjua i koja ,generalno, ne voli eksponiranje tog tipa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.