U organizaciji Saveza amatera opštine Stara Pazova i KUD-a „Branko Radičević“ iz Stare Pazove, a pod pokroviteljstvom Opštine Stara Pazova, 24. novembra u 19 sati u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi, organizuje se veliki humanitarni koncert za pomoć KUD-u „Kosovski božur“ iz Kosovske Mitrovice. Nakon tragičnih događaja na Kosovu, ovom KUD-u uništen je kompletan fundus nošnje te su prijatelji iz Stare Pazove odlučili da se ovaj koncert organizuje radi obezbeđivanja sredstava za obnovu barem dela fundusa.


Deca, predstavnici KUD-a „Kosovski božur“ i predstavnici opštinskih ustanova iz Kosovske Mitrovice boraviće u Staroj Pazovi ovim povodom od 23. do 25. novembra. Ideju je podržala je lokalna samouprava koja će deci iz Kosovske Mitrovice, zajedno sa decom KUD „Branko Radičević“, biti domaćin. Akciji su se, pored KUD „Branko Radičević“, pridružile i ostale članice Saveza amatera Opštine Stara Pazova: SKUD „Heroj Janko Čmelik“, OKUD „Sveti Sava“, FA Dukat, KUD „Mladost“, KUD“ Mitanče“, KUD „Slavko Gajin“, ULUSP…

Odeljenje za privredu Opštine Stara Pazova uputilo je apel svim udruženjima preduzetnika i javnim preduzećima na teritoriji opštine da se priključe ovoj humanitarnoj akciji i doniraju sredstva. Tim povodom otvoren je i namenski žiro račun 155-15449-29, Čačanska banka.

Karte za koncert mogu se kupiti u zgradi Sokoskog doma po ceni od 200 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari