„Zapretili su mi da će se potruditi da budem zabranjen“: Borisav Matić za Danas o napadu u Užicu

Ostavite komentar


  1. А шта је са Домагојем Маргетићем? Ухапсила га БИА а нико ништа не пише о њему већ данима?

  2. Predstave su postale topovsko meso sitnointeresne festivalske kombinatorike pre svega pozorisnih kriticara, ali i onih za koje su se neki dogovorili da to budu. Jedna ista lica i kriticarska imena „djuvecare“ od festivala, do festivala, pa se postavlja pitanje cemu toliki broj tih festivala, kada se svaki svede na isto?
    Ova hajka je sada pokrenuta jer je reditelj Milan Neskovic tu ekipu nazvao „udruzeni zlocinacki poduhvat, od 500 evra“, sto je cista i ogoljena istina. Mnogi su pljuvali i prozivali te „kriticare“, ali ih je Neskovic pogodio u centar.

  3. Ne verujem gospodinu Maticu. Vidim da je dobio prostor u svim novinama ali nigde niste dali prostor drugoj strani. To izgleda kao licna hajka ovog coveka na dva reditelja. Sramno.

  4. Šampion je direktor Sterijinog pozorja, dr Miki Radonjić, apsolutni gospodar „žiriranja“ i „selektovanja“, koga su iz samog esnafa prozvali „Žirinovski“. Niko ne zna kako fizički samo postiže istovremeno prisustvo na gotovo 80% svih pozorišnih manifestacija u Srbiji i regionu.

  5. Da vidimo koliko su kolege solidarne. Nek prestanu da igraju Janine i Neskoviceve predstave.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.