Zbog njega sam upisao glumu, bio je tanan i osetljiv čovek, pravi prijatelj i vitez: Vojin Ćetković o Tanasiju Uzunoviću (1942-2023)

Ostavite komentar


  1. Богу хвала који ми је допустио да ми Бард Београдског глумишта,господин глума
    ц Танасије Узуновић на промоцији Духовне Поезије ,,На харфи од бројаница тихо поје Серафими,,2000 Лета Господњег говори стихове из моје збирке у Општини Врачар.Покој му души која је сигурно нашла место у винограду Господњем.СРЕЋА И ПРИВИЛЕГИЈА ЈЕ ШТО САМ ПОЗНАВАЛА ТАКО ДИВНОГ ,ЧЕСТИТОГ ЧОВЕКА.

  2. Ali Nis je tvrdim rasadnik svig tako Velikig umetnika u vecini profesija i ziveo Nis

  3. Veličanstven glumac. Kada bi on i Ljuba Tadić ušli na scenu ili u kadar, ostali akteri su odlazili u drugi plan. Pročitao sam negde da žali što nije odigrao Lira. Mislim da bi to bio najbolji Lir na našoj sceni, bolji i od velikog Ljube. Zbilja žalim zbog odlaska ovog velikog umetnika.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.