Žene za sve moraju da se izbore

Teona Strugar Mitevska, rediteljka filma "Bog postoji, ime mu je Petrunija", za Danas

Ostavite komentar


  1. Moj pokojni đed je im’o običaj da kaže “ Što maca rodi , miša lovi. “ Zato se ne bih složio da se svi ljudi rađaju dobri , pa ih društvo iskvari . Dosta tu geni utiču . Evo , mi odrastamo u istom društvu pa nas ima i dobrih i loših .

  2. 1. Rodih se sa visuljkom i dobio sam sve na tacni.
    2. Bitno je uhvatiti krst časni pravoslavni imalo vrhovno biće razdeljak ili visuljak!

  3. Istina. Morala sam mnogo da se borim, a moj casni krst je finansijska nezavisnost. Majke, skolujte zensku decu. Ne dozvolite da, pod uticajem smeca na medijima, same sebe pretvaraju u seksualne objekte, jer to ce i ostati. Obrazovanje je jedini nacin da ne budu obespravljene, omalovazavane, maltretirane tajno, u cetiri porodicna zida. Jer ono sto se na Balkanu dogadja u cetiri porodicna zida je sveta tajna. . Poticem iz doba kada su zene osvojile neka prava, a sada se polako ponovo gube. Rastuca desnica u politici, svuda u svetu, a narocito ovde, ne donosi nista dobro nikome, a pogotovo zenama. Zenska deca treba da znaju da je obrazovanje i finansijska nezvisnost njihov casni krst.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.