Zoran Kesić: „Kako smo došli do toga da su nam Seka Sablić i Ceca Bojković ološ, a Karleuša nacionalno blago“

Ostavite komentar


  1. Hvala redakciji sto je prenela ovaj odlicni intervju. Jako postujem Kesica i obozavam njegovu emisiju 24h!

  2. Кесићу, брате, како смо дошли до тога да је Сека Алексић нова дива грађанске опозиције. Иначе до пре пар година је била и Карлеуша, али је променила страну, па је сада најгора.

  3. Šta se čudiš Kesiću pa taj sav šund ide iz rts-a. A i tebi nije loše od države dokazano. Gospođa Kesić još uvek muze građane srbije i jede pršut. Ajde i nju na ulicu ili će biti da su neki u pravu da ona misli naprednjački????

  4. Kako smo došli do ovoga što nam se sada dešava pa lepo.Pognuli smo glave pod naletom nepismenih ,Prada uličicama pred ljudima bez časti i morala.Sa ovakvim našim odnosom pljunuli smo na svoj časno zivot

  5. Sve je u pravu osim onoga o „našem“ primorju(jeziku). Da nemam 73 godine možda bih i poverovao.

  6. Botovi,botovi rade punom parom.
    Kesic je genijalac,posten i pametan narod deli njegovo misljenje.

  7. Postujem i volim Vasu emisiju i Vase stavove, ali reci da ne razumete ljude koji idu u Grcku, Bugarsku ili

  8. Postujem i volim Vasu emisiju i Vase stavove, ali reci da ne razumete ljude koji idu u Grcku, Bugarsku ili Egipat na more je malo bezobrazno. Ima nas koji nemamo finansijskih mogucnosti za Hrvatsku, a zelimo na more. A ja Vas recimo razumem.

  9. Šund će nas ugušiti. Zašto zašto ko je odgovoran ništa ne preduzima protiv toga. Golotinja nam prija, zapomažuće pesme nas oduševljavali, gde mi idemo ljudi

  10. Koja intelektualna gromada. Ceo život ismejavaš druge ljude, montiraš priče i udvaraš se gazdama. Ispade da je Karleuša ipak pametnija od tebe ili tvog uzora Topalka.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.