Zvezda Hari Potera izričit oko pojavljivanja u novoj seriji o slavnom čarobnjaku 1foto: youtube screenshot

Zvezda franšize o Hariju Poteru Danijel Redklif jasno je stavio do znanja da se neće pojaviti u predstojećoj seriji o slavnom čarobnjaku.

Kako piše Index.hr, mnogi su poželeli da Danijel igra Harijevog oca u seriji, ali ništa se nije desilo. On je za ComicBook rekao da ne planira da se pojavi u novoj TV seriji jer tim koji stoji iza nje želi da je razlikuje od filmova.

„Koliko ja razumem, pokušavaju da počnu od nule i siguran sam da će ko god da napravi šou želeti da ostavi trag i verovatno ne razmišljaju o tome da nateraju starog Harija da glumi u njoj“, rekao je glumac.

Kaže da ne želi ni da glumi u seriji, ali je svakako srećan što se snima. „Definitivno ne tražim ulogu ni na koji način. Ali želim im svu sreću sveta i veoma sam uzbuđen zbog novog Harija“, dodao je on.

Još u januaru 2021. pročulo se da se sprema serijal o Hariju Poteru, ali je zvanična vest objavljena tek u aprilu, kada je izašlo kratko saopštenje. Za sada nema detalja o tome šta će tačno serija obrađivati niti ko će igrati glavne likove, ali se zna da će svaka sezona preuzeti radnju iz jedne od sedam knjiga.

„Priče iz svake knjige Džej K. Rouling postaće decenijska serija kreirana istom epskom veštinom, ljubavlju i pažnjom po kojoj je poznata ova globalna franšiza. Serija će imati novu glumačku ekipu i biće puna fantastičnih detalja, omiljeni likovi i dramatične lokacije koje obožavaju Hari Poter je bio voljen više od 25 godina.

Svaka sezona će biti autentična originalnim knjigama i doneće neverovatne avanture Harija Pottera novoj publici širom sveta, dok će originalni, klasični i omiljeni filmovi ostati u srcu franšize i biti dostupni za gledanje širom sveta, “ objavio je HBO Maks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari