Zvezda "Igre prestola" Emilija Klark progovorila o snimanju intimnih scena: "On je plakao više od mene" 1Emilija Klark, foto: Profimedia

Klark je glumila Deneris Targerija u 62 epizode serije „Igra prestola“, a uloga joj je, osim slave, donela i neke izazove. Glumica je u seriju ušla s 23 godine, nakon škole glume, i pred nju tako mladu stavljen je veliki izazov uloge jednog od najpoznatijih likova cele serije, piše Index.hr.

Priznala je da je bila prestravljena scenama seksa jer nije znala šta činiti. Nikad pre nije bila na velikom filmskom setu, a posebno težak bio joj je zahtev da se skine gola pred svim članovima ekipe, ali i gledaocima.

„Nikad pre nisam bila na filmskom setu kao što je ovaj, a onda sam se našla na filmskom setu potpuno gola, okružena svim tim ljudima, i nisam znala šta bih trebalo da radim, šta se očekuje od mene. Nisam znala šta oni žele, a ni šta ja želim“, rekla je Klark i priznala da nije znala da će biti golotinje pe nego što je prihvatila ulogu.

Zvezda "Igre prestola" Emilija Klark progovorila o snimanju intimnih scena: "On je plakao više od mene" 2
Džejson Mamoa kao Kal Drogo, foto: Profimeda

Spomenula je i glumca Džejsona Momoa s kojim se našla u eksplicitnoj sceni kada Kal Drogo siluje Deneris Targerijan. Istakla je koliko je glumac bio nežan i profesionalan prema njoj kao mladoj nespremnoj glumici te da joj je njegova zaštita puno pomogla na snimanju.

„Plakao je više od mene. Tek sada shvatam koliko sam imala sreće s tim, jer to se moglo odviti na mnogo, mnogo, mnogo različitih načina“, rekla je te otkrila da je Džejson Momoa bio vrlo ljubazan i pažljiv i brinuo se o njoj kao ljudskom biću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari