Džek Glison igra u drugoj sezoni Netfliksove serije "Sendmen"Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Iz Netfliksa su otkrili nove članove glumačke ekipe druge sezone serije „Sendmen“. Prva sezona serije, koja se bazira na stripovima Nila Gejmena, emitovala se 2022. godine i ubrzo postala jedna od najgledanijih Netfliksovih serija.

U drugoj sezoni glumačkoj postavi Netfliksove serije priključuju se Ruairi O’Konor, Fredi Foks, Klajv Rasel, En Skeli, Daglas But, Indija Mur, Stiv Kugan i Džek Glison, prenosi Index.

Poslednji od pomenutih, Džek Glison, publici je najpoznatiji po ulozi jednog od najomraženijih likova iz „Igre prestola“, Džofrija Barateona. U drugoj sezoni serije „Sendmen“, on će igrati lika po imenu Pak, koji je opisan kao zlonamerna skitnica i dvorska luda kralja Oberona. On je fasciniran smrtnicima i voli da ih iskorišćava za sopstvenu zabavu.

Ovi glumci pridružuju se glumačkoj ekipi prve sezone koju čine Tom Staridž, Paton Osvalt, Gvendelin Kristi, Džena Kolman, Ferdinand Kingsli, Stiven Fraj, Asim Čodri i Vanesa Samunja.

Podsećamo, radnja Netfliksove serije prati Sendmana, zvanog Drim i Morfeus (Tom Sturridge), moćno kozmičko biće koje kontroliše sve snove. Nakon što je Morfeus oslobođen iz zarobljeništva u kojem je proveo čitav vek, prisiljen je da putuje kroz različite svetove kako bi rešio probleme koje je izazvala njegova odsutnost, ali i ispravio greške koje je napravio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari