Zvezde „Mućki" Del Boj i Rodni izgubili su kontakt u stvarnom životu 1Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Del Boj i Rodni su dvojac koji je prepoznatljiv širom sveta čak i skoro dvadeset godina nakon završetka emitovanja legendarnih Mućki, ali glumci koji su ih tumačili nisu više tako bliski u stvarnom životu.

Popularni sitkom Mućke emitovao se više od 20 godina sa pauzama i u mnogim zemljama se reprizira i dalje, naročito oko novogodišnjih i božićnih praznika. Verujemo i da svako od vas ima svoju omiljenu epizodu ove serije.

Međutim, nakon što su snimili poslednju zajedničku scenu za humanitarni specijal 2014. godine, Dejvid Džejson i Nikolas Lindherst nisu više u kontaktu, otkrio je u nedavnom razgovoru Dejvid Džejson.

„Nikolas je sada malo više, kako da kažem, samodovoljan nego što je bio. Tako da, nažalost, ne viđamo se toliko koliko bih ja to voleo. Ali tako se stvari odvijaju ponekad.“

Pre dve godine spojio ih je tragičan događaj, odnosno smrt Nikolasovog 19-godišnjeg sina Arčija, što je verovatno glavni razlog zašto je on sada toliko povučen.

Pričajući o radu na Mućkama, Džejson je rekao: „To mi užasno nedostaje. To nije bio odlazak na poslu, to je bio provod sa drugarima. Voleli smo se“. Kaže da i danas povremeno imitira Del Boja kako bi olakšao sebi život u neprijatnim situacijama sa ljudima.

Izvor: Daily Mail

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari