Sergej Trifunović u Kragujevcu 1Sergej Trifunović Foto: FoNet /FEST

Beograđanka Stanislava Staša Pavlović, doživotni invalid posle saobraćaje nesreće koju je izazvao Stefan Karić, kolumnista dnevnog lista Danas Nenad Kulačin i glumac Sergej Trifunović, govoriće na trećem građanskom protestu „Budi jedan od pet miliona“, koji će biti održan u subotu 19. januara u Kragujevcu.

Jedan od organizatora protesta Milan Šerifović, rekao je FoNetu da su prethodna dva skupa, na kojima je bilo između dve i tri hiljade ljudi, probudili Kragujevac i da u subotu očekuje još više sugrađana.

Imamo ogromnu podršku građana za ovo što radimo. Naš protest se brzo pročuo širom Srbije i sve veći broj javnih ličnosti nam pruža podršku. U subotu će biti troje govornika, među kojima je i Sregej Trifunović, koji je održao obećanje dato pre dve nedelje, rekao je Šerifović. On je dodao da će subotnji protest početi okupljanjem na platou ispred bivše Robne kuće Beoograd, a protestna šetnja predviđena je centralnim gradskim ulicama do Đačkog trga ispred Prve kragujevačke gimnazije, gde će im se obratiti gosti iz Beograda.

Organizatori su puni entuzijazma, uvereni da rade dobru stvar za Srbiju i sve njene građane. Već planiramo organizaciju protesta nekoliko nedelja unapred i mogu da najavim sugrađanima da će sa nama šetati mnoge poznate ličnosti i junaci naših dana, rekao je Šerifović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari