Đoković ostao bez finala Rolan Garosa

Ostavite komentar


  1. 1. Sramota za RG ovako cepanje meča, treba uvesti krov kao standard, uz sankcije. Ako mogu da se uzimaju pare, onda mora i nešto da se uloži. Ovo je nipodaštavanje svih učesnika.
    2. Sramota za RG je ovaj sudija.
    3. Idemo Noleee!

    1. Sramota za Noleta što je počeo da se ponaša kao uobražena devojčica.

  2. Očigledno Novak nije stigao do budističke lekcije kod Pepea i brata Marka, a sam ne zna hrišćnske preporuke koje su poznate svakom narodu pa i u našem svakom selu. Kada sam pročitao kako je izjavio „Jedva čekam da počne Rolan Garos“, nije znao da je time pokazao da već troši uživanje misleći na pehar koji će biti njegov na Rolan Garosu. Radovati se unapared trošiš svoju mentalnu snagui a šalješ poruku protivnicima da se oštre na tvojim izjavama. Mudri seljanin nikada ne bi unpred trošio radost kada zna da ne pripada samo njemu. Ako neko nekontrolisano tako nešto kaže – radujući se unapred – onda osim što će kucnuti tri puta u drvo, a još bolje u svoju glavu što je to izjavio, i još pritom izgovoriće tri puta pu, pu, pu!“ I naši nogometaši su otišli u Ukrajinu sa uverenjem da će uzeti tri boda, a dobili su pet golova u mreži.

    1. Sva sreća pa Novak Djoković ne zna za te čuvene pravoslavne mudrosti srpskog seljaka, koji zbog takve pameti ne može da izadje iz 19. veka. Baš zato je br.1, zato što radi pošteno i ne treba mu pametni savetnik u vidu srpskog seljaka. A ima toliko titula, da još sto godina da se skupe svi teniseri iz bivše SFRJ, neće moći toliko da osvoje. A te savete slušaju Krstajić i Kokeza, pa nam je zato tako dobro u fudbalu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.