„Rat saopštenjima“, konflikti i pitanja o bezbednosti sudija: Može li finale ABA lige da se odigra bez neprijatnih situacija?

Ostavite komentar


  1. Navijač sam C.Z. , mislim da politika treba da bude Van sporta, žao mi je što ( evidentno) Partizan i Željko trpe pritiske ljudi koji u ( i od) sporta vide samo „zaradu“.

  2. Obožavam dotičnog V.N.-a, ne možemo o sportu,jer su nas nadigrali,ajmo malo da talasamo o ovome pored.

  3. Da ABA liga ima autoritet, odmah bi trebalo da kaže da ako niste sposobni da garantujete bezbednost SVIM učesnicima, nećete ni igrati finale! To važi za bilo koji od klubova. Međutim liga je izabrala da trpi bahatost FMP Gargamela koji je umislio da je Bog.
    ABA liga, ako misli na budućnost, mora da zabrani komentare suđenja kao što to postoji u NBA. Ako to ne uradi, neka doregistruje firmu između ostalog i kao cirkus!

  4. Novinar nije primetio da su obe utakmice protekle besprekorno, da nije čak ni papirić ubačen na teren?

  5. Kako rat saopstenjima.Kad i sta je KK Partizan ,saopstio do sada?!
    Svima jasno dr spin iz FMP,koji po mom misljenju samo na zaradu misli i glavni i odgovorni za mržnju.To sto je prisvoji klub ako njihovim navijačima ne smeta meni jos manje.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.