Advokat Džulijana Asanža: Odluka australijskog ministra u slučaju Đoković izuzetno opasan presedan

Ostavite komentar


  1. Znaci advokatu pandemija Covida i zaustavljeno covecanstvo evo vec dve godine nisu presedan pa nema razloga ni da se donese odluka koja je „presedan“? Kad ako ne sad? Zar ne bi bio presedan da neko ko najbolje na svetu igra tenis ili sutira loptu moze da ima stav, koji nije regulisan australijskim zakonima, pa cak nije ni drzavljanin Australije a ministar u vladi Australije ne moze?

  2. Objašnjenje sudija za njihovu odluku da ukinu australijsku vizu Novaku Đokoviću, će ući jednog dana u istoriju sudstva, kao najpatetičnije objašnjenje ikad izrečeno od strane sudije, bar u tzv demokratskim zemljama koje se ponose na ‘nezavisan sudski sistem’.

  3. A kada vam je trebala pomoc Nole vam je pomogao i to ste zaboravili sramota sta radite.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.