Agasi na kormilu pred Rolan Garos 1Foto: EPA/ MARK DADSWELL

Britanski list „Dejli telegraf“, pozivajući se na svoje izvore, objavio je sa naznakom „exclusive“ priču o tome da su se dvojica grend slem šampiona dogovorila oko uslova saradnje i da će Amerikanac uskoro početi da radi sa aktuelnim svetskim brojem dva.

Đoković je na Masters u Madrid doputovao u društvu rođenog brata, Marka, koji će mu asistirati u pokušaju da treći put trijumfuje u prestonici Španije. On je pre nekoliko dana raspustio ceo svoj stručni štab uz obrazloženje da mu treba promena. Po dolasku u Madrid na pres-konferenciji Đoković je najavio da će uskoro objaviti ime novog trenera, nazivajući ga „supertrenerom“. Upravo je Agasi, uz Pita Samprasa bio prvi tip u nagađanjima ko bi to mogao biti, kad se saznalo da obnove saradnje sa Bekerom neće biti.

Đoković i Agasi zbirno imaju 20 grend slem i 76 Masters titula, a njihova saradnja trebalo bi da počne odmah posle turnira u Madridu, pre početka drugog grend slema u sezoni na Rolan Garosu.
Novakov agent Edoaro Artaldi i posle ekskluzive Dejli telegrafa ostao je potpuno „zakopčan“.
„U ovom trenutku nijedno ime nije izdvojeno i nalazimo se samo u početnoj fazi razgovora sa zainteresovanim stranama“. Đoković na turniru u Madridu startuje danas protiv domaćeg tenisera Nikolasa Almagra.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari