Al Fejha ne pušta Rašovića 1EPA/KRUGFOTO

Srpski trener ostaje u Saudijskoj Arabiji.

Prethodni ugovor bio je oročen do 2023. godine, ali je Al Fejha, zadovljna njegovim radom, htela pošto-poto da ga zadrži. I uspela je da saradnja bude produžena za još 24 meseca.

„Najvažnije je kada su svi zadovoljni, a baš to je slučaj u mom klubu. Napravili smo tim koji se sjajno uigrao i koji je poštovan od ekipa sa nekoliko puta većim budžetima. Igrali smo sjajno i pred polufinale Kupa kralja, pricao sam sa ljudima iz stručnog štaba i bio sam siguran da možemo da osvojimo pehar. Usledile su dve pobede i sve ostalo je istorija“, izjavio je naš fudbalski stručnjak za sajt saudijskog kluba.

S njim u paketu i svi članovi njegovog stručnog štaba: Ljubiša Ranković, Đorđe Pantić, Rudolf Marčić i Vladan Popović, s kojima je uzeo Kup kralja ove sezone, a prethodno je „oročen“ i srpski golman Vladimir Stojković.

Bivši fudbaler Partizana sadašnju karijeru počeo je u klupskoj filijali crno-belih, Teleoptiku, a onda je neko vreme vodio prvi tim kluba iz Humske. Posle toga je radio u Dinamu iz Minska, Napretku iz Kruševca, Al Fejsalu, Al Dafri i Al Vahdi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari