Aleksandar Mitrović se oglasio povodom izjava selektora Stojkovića: “Možeš mnogo toga da naučiš kad si tih i posmatraš” 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović oglasio se posle utakmice između Srbije i Španije (0:0) u Ligi nacija i izjava selektora Stojkovića nakon ove utakmice u kojima je okrivio neke igrače za neuspeh na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Mitrović je otkazao nastup na mečevima sa Španijom i Danskom (8. septembar, 18.00) zbog povrede, ali je njegov klub Al Hilal objavio fotografije na kojima se vidi na terenu tokom trening utakmice.

“Možeš mnogo toga da naučiš kad si tih i posmatraš”, napisao je najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije na svom Instagramu, a zatim dodao:”Stvoreno, a ne kupljeno. Zarađeno, a ne dato. Grizlo se, nije se predavalo. Drugačiji, a ne prosečan”.

Na konferenciji za medije posle utakmice sa Španijom selektor Stojković se osvrnuo na otkaze pojedinih igrača za prva dva duela u Ligi nacija.

“Šta me, bre, interesuje ko će doći, otići. Ovde, ja, kao selektor, odlučujem i tako će uvek biti, dok god sam selektor. I tu je fokus”, rekao je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari