Aleksandar Stanojević: Dinamo pokazao koliko je bolji u svim segmentima igre 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je posle poraza od kijevskog Dinama da je ekipa Dinama pokazala koliko je „u svim segmentima fudbalske igre“ ispred Partizana.

„Razočaravajući rezultat za nas. Naivno i lako smo primali golove, ovo je bila druga brzina od strane Dinamo Kijeva i pokazali su nam koliko su u svim elementima fudbalske igre ispred nas. Nama ostaje da popravimo neke stvari, da dopunimo selekciju… Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona“, izjavio je Stanojević na konferenciji za novinare posle meča.

Partizan je u gostima u Lubinu poražen od kijevskog Dinama sa 2:6, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli su poveli, ali su u poslednjih pet minuta prvog poluvremena primili tri gola, i na pauzu otišli sa dva gola zaostatka.

„To se ozbiljnim ekipama ne dešava. Prvo poluvreme je bilo egal, kontrolisali su igru, ali nas nisu ugrožavali, to je totalno preokrenulo igru. Jednostavno su nas u drugom poluvremenu nadigrali, fizički su bili bolji. Mnogo su brži od nas i to je najveća razlika između dve ekipe u ovom trenutku“, dodao je Stanojević.

Stanojević je rekao i da njegovi igrači nisu uspeli da izdrže ritam i brzinu Dinama.

„Igračima smo rekli (na poluvremenu) da pokušamo da postignemo gol, da ostanemo u igri. Uspeli smo da smanjimo, međutim, nismo izdržali njihov ritam i njihovu brzinu, primili smo gol i tada je sve bilo rešeno“, rekao je Stanojević.

Trener Partizana je rekao i da je „teško stići zaostatak, jer je velika razlika, ne samo u golovima, nego i u igri“.

„Ne možemo ovako, moramo da izvučemo pouke, ne možemo da igramo ovako, moramo da se podignemo, moramo da se pojačamo. Vremena nema u fudbalu, ali moramo da budemo strpljivi, da radimo i dođemo do čega želimo da stignemo“, rekao je Stanojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari