Aleksandar Stanojević po treći put trener Partizana, Nađ dobio otkaz posle pet utakmica 1Foto: Srđan Stevanović Starsport

Fudbalski klub Partizan u narednoj sezoni vodiće sa klupe trener Aleksandar Stanojević, prenose mediji.

On će zameniti Alberta Nađa, koji je u finišu sezone preuzeo ekipu nakon smene Igora Duljaja, a zatim potpisao ugovor jednoipogodišnji ugovor.

„Aleksandar Stanojević je posle više od mesec dana razgovora, prošlog četvrtka seo za sto sa generalnim direktorom, dogovorio značajan deo buduće saradnje, ali je konačan odgovor ostavio za tekuću sedmicu u kojoj je i definitivno dao pristanak na početak trećeg trenerskog mandata u Humskoj“, preneo je Telegraf.

Stanojević je u prvom mandatu osvojio dve titule i Kup Srbije sa crno-belima, a predvodio je tim iz Humske i do grupne faze Lige šampiona.

U drugom mandatu, od 2020. do 2022. ostvario je plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Stanojević je karijeru počeo vodeći mlađe selekcije u FSS, bio je na klupi Srema iz Jakova, da bi 2007. bio pomoćnik Miroslava Đukića, tadašnjeg šefa struke Partizana.

Stanojević je osim Partizana bio i na klupi kineskih klubova Dalijen Aerbin, Peking Guan, Peking Enterprajs i Peking Rene.

Takođe vodio je Makabi iz Haife u Izraelu, solunski PAOK, te Konjaspor u Turskoj.

Od oktobra prošle godine nije imao angažman, a ugovor sa Partizanom će najverovatnije potpisati ugovor na godinu dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari