Alen Smailagić: ABA liga važnija od Evrolige 1foto Srđan Stevanović/Starsport

Nakon dana odmora, košarkaše Partizana sutra očekuje novo iskušenje, ovoga puta abaligaško. Crno-beli će, u okviru 25. kola, ugostiti Igokeu (20.00).

Izvrsnu formu, u kojoj se nalaze u poslednja tri meseca, košarkaši Partizana žele da nadograde i protiv autsajdera, Igokee.

Crno-beli su se trijumfalno vratili iz Monte Karla, u kome su potvrdili plasman u TOP 8 Evrolige.

Stručni štab Partizana očekuje da će Kevin Panter i saigrači imati sličan pristup i sutra, u meču sa Igokeom, koja će ovu sezonu želeti što pre da arhivira kao jednu izuzetno neuspešnu.

Svi mladi navijači, mlađi od 12 godina, moći će besplatno da prisustvuju utakmici u Beogradskoj areni, uz pratnju roditelja ili staratelja.

Oni će, uz sezonsku ili dnevnu kartu, preuzeti besplatnu za mlade navijače Partizana.

– Malo smo odmorniji nakon jučerašnjeg slobodnog dana. Moramo odigrati svesni da nam je ABA liga bitnija od Evrolige i da damo sve od sebe. Pogotovu igrači koji će igrati na poziciji pet, prvenstveno ja. Videćemo šta će sutra da se desi – poručio je Alen Smailagić, koji je protiv Monaka odigrao veoma dobru partiju.

Trener Željko Obradović očekuje od svoje ekipe da nastavi u istom ritmu kao i do sada.

– Treba da nastavimo da budemo koncentrisani, sa energijom i motivacijom koja je potrebna za utakmicu protiv tima koji u poslednje vreme igra veoma dobro. Nadamo se da ćemo imati još jednu dobru posetu na našem terenu. Još jednom, uz veliki respekt prema Igokei, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu – istakao je Obradović.

Crno-beli ni na ovom meču neće moći da računaju na Matijasa Lesora, ovo će mu biti poslednja utakmica kazne koju odrađuje zbog ponašanja na meču sa Crvenom zvezdom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari